مسابقه کتابخوانی فصل دوم

folder_openدسته‌بندی نشده
commentبدون دیدگاه

فصل دوم :زن در فرهنگ غرب

روز اول 📚

◾️جایگاه زن در فرهنگ غرب

✔️زن موجود درجه ی دوم در ادبیات غرب اساساً نگرش غربی نسبت به زن یک نگرش مبنی بر عدم برابری و عدم تعادل است.

✔️ شما به شعارهایی که در غرب داده میشود، نگاه نکنید. این شعارها پوچ است و حاکی از واقعیت نیست.

✔️فرهنگ غربی را از این شعارها نمیشود فهمید فرهنگ غربی را باید در ادبیات غربی جستجو کرد.

✔️کسانی که با ادبیات غرب با شعر اروپایی با ادبیات اروپایی با زمان و داستان و نمایشنامه های اروپایی آشنا هستند میدانند که در چشم فرهنگ اروپایی از دوران قرون وسطی و قبل از آن تا همین اواخر قرن فعلی زن موجود درجه ی دوم بوده است. هر چه بر خلاف این ادعا کنند، خلاف میگویند.

◾️نگرش ظالمانه ی غرب به زن در عرصه ی کار هنر و ادبیات

☘️غربیها نه فقط در عرصه ی کار و فعالیت صنعتی و امثال آن بلکه در عرصه ی هنر و ادبیات هم به زن ظلم کرده اند.

☘️شما امروز نگاه کنید در آثار هنری در داستانها در زمانها در نقاشیها و در انواع کارهای هنری آنها ببینید که با چه دیدی به زن نگریسته میشود.

❓ آیا جنبه های مثبت و ارزشهای والایی که در زن هست مورد توجه قرار میگیرد؟

❓آیا عواطف رفیق، مهر و خوی مهرآمیزی که خدای متعال در زن به ودیعه گذاشته است، خوی مادری روحیه ی نگهداری از فرزند و تربیت فرزند مورد توجه است؟

یا جنبه های شهوانی و به تعبیر آنها عشقی که البته این تعبیر غلط و نادرستی است.

حقیقت مساله شهوت است نه عشق آنها زن را اینطور خواستند پرورش و عادت بدهند. آنها زن را بعنوان یک موجود مصرف کننده دست
و دلباز و کارگر کم توقع و کم طلب و ارزان تلقی میکنند.

 

روز دوم📚

◾️عقب افتادگی غرب در به رسمیت شناختن حقوق سیاسی زن

📖در فرهنگ غربی نسبت به زن ظلم و جفا شده از اوایل قرن بیستم مسأله ی حق زن حق سیاسی زن حق رأی زن حق ورود در میدانهای اجتماعی و سیاسی در دنیای غرب مطرح شده قبل از او مطرح نبوده در سالهای ۱۹۲۰ و ۲۱ و ۲۵ تا ۳۰ و بعد از او بتدریج کشورهای مختلف در دنیا چه در اروپا چه در آمریکای لاتین چه در سراسر جاهایی که تحت تأثیر فرهنگ غرب بودند بتدریج خانمها وارد میدانهای سیاسی شدند، حق رأی پیدا کردند و مسائل ویژه ی مردان را آنها هم تا حدودی به دست آوردند.

📌قبلاً چنین چیزی نبوده و غرب که در دادن حق انسانی زن به او اینقدر تأخیر دارد یعنی قرنهای متمادی بعد از آنی که ادیان الهی و بهتر از همه اسلام شخصیت کامل یک انسان را در حد اوجش و کمالش تا هر جا که انسان بتواند پیش برود به زن داده مثل مرد؛

✅یعنی هیچ تفاوتی در شخصیت انسانی بین زن و مرد قائل نبوده و هیچگونه امتیازی بین اینها نگذاشته.

قرنها بعد از این غرب تازه به فکر افتاده که به زن حق ورود در میدان سیاست و حق اجتماعی رأی دادن و احیاناً در دوره های بعد کاندیدا شدن برای مسندهای سیاسی و اجتماعی به زن چنین حقی را اعطا بکند. با این تأخیر غرب واردمیدان شده و در طول این مدت آنچنان حرکتی و روندی به این مسأله داده که بکلی او را از مسیر صحیح منحرف کرده.

◾️از نداشتن حق رأی و مالکیت تا بی پناه و رها شدن در جامعه

📖خواهران من دنیای غرب زن را به ابتذال کشاند تا شصت هفتاد سال قبل از این در تمام اروپا و کشورهای غربی زن فقط در سیطره ی مرد یا مرد خود و یا یک مرد دیگر مثل صاحب کارخانه و مزرعه میتوانست باشد و هیچ حقی از حقوق اصلی یک انسان در یک جامعه ی متمدن را نداشت.

حق رأى و حق مالكيت و حق معامله نداشت. بعد آمدند زن را به میدان کار و زندگی و فعالیت اجتماعی کشاندند؛ اما در همان حال تمام وسایل را برای لغزش زن فراهم کردند و او را در متن جامعه رها و بی پناه گذاشتند.

✅غربیها در زمینه ی شناخت طبیعت زن و چگونگی برخورد با جنس زن دچار افراط و تفریط بوده اند.

 

روز سوم📚

◾️تداوم ستم تاریخی به زن در جوامع متمدن

🔻دهها سال است که روی حقوق زن در دنیا شعار داده میشود و چندین سال پیش که زنان در غرب حتی از ساده ترین حقوق اجتماعی محروم بودند، تعداد زیادی سازمان مربوط به زنان ایجاد شد و بخشهای زیادی در ارتباط با زن صورت گرفت و عده ای از زنان برجسته ی دنیای در زمینه های سیاسی فرهنگی به درجات بالایی رسیدند که این فکر را در جهان پدید آورده است که مسأله و مشکل زن، حل شده است و حضور زن در کنار مرد در بخشهای گوناگون جامعه بدون هیچ حفاظ این اندین را تأیید کرده است.

🔻اما علیرغم این تبلیغات اگر ما به اعماق جوامع بشری که از جمله جوامع متمدن نظاره بکنیم میبینیم واقعیت اینطور نیست و زن امروز همچنان در زیر بار ستم تحمیلی تاریخ قرار دارد.

🔻تعدی و اهانت به زن آمریکایی علیرغم شعار دفاع از حقوق زن در چهره ای منافقانه و ریاکار شعارهای مردم پسند مانند حقوق بشر آزادی مبارزه با تروریسم دفاع از حقوق زن و امثال آن سر میدهند.

🔻در حالی به نام حقوق زن بر ضد جمهوری اسلامی تبلیغ میکند که زن آمریکایی در خانواده و در محیط کارش مورد تعدی و سوء استفاده و اهانت است .

◾️آمار وحشتناک خشونت علیه زنان در غرب

✔️در کشورهای غربی و از جمله آمریکا که دم از تساوی حقوق زن و مرد میزنند آمار وحشتناکی از اعمال خشونت علیه زنان و سوء استفاده از زن در محیطهای مختلف وجود دارد.

✔️ بنابراین با آنچه که در غرب اندیشیده شده است مشکل زن قابل علاج نیست و با برداشتن حجاب از سر زن و اجتناب کردن از قیود شرعی، مشکل زن بدتر میشود.

✔️اما در مقابل آن، تلاش اسلام بر ایجاد محیطی سالم و مبتنی بر عقل و خرد است که در آن دست تطاول نسبت به ضعیف دراز نخواهد شد.

 

روز چهارم📚

◾️مفهوم آزادی زن در غرب

✅وقتی که در محیط غرب ،آزادی زن گفته میشود – با توجه به فرهنگ غرب و برداشت غرب از مسأله ی زن – به هیچ وجه به معنای این نیست که:

۱⃣ زن آزاد باشد درس بخواند یا
۲⃣ زن آزاد باشد در فعالیت سیاسی ورود پیدا کند؛ یا
۳⃣ زن آزاد باشد برای اینکه بتواند با اموال خود کار کند.

اصلا مراد از آزادی زن این نیست.

⛔️آزادی زن یعنی آزادی جنسی آزادی بی بندوباری؛ زن بتواند در آن چیزهایی که منتهی به مسائل جنسی و شهوانی است آزادانه رفتار کند و دیگران هم بتوانند با زن آزادانه برخورد کنند.
مفهوم آزادی زن در غرب این است.

آنها میگویند در ایران اسلامی آزادی نیست.
آری به این معنا البته که آزادی نیست.

◾️نگاه التذاذی به زن ریشه در فرهنگ اروپایی

🔻در مغرب زمین تفکر و درکی نسبت به زن وجود دارد که خاستگاه و زادگاه آن همان اروپاست.

🔻 به هر جای دیگر هم رفته از اروپا رفته است. البته این نکته هم وجود دارد که صهیونیستها فرهنگ غلط برخورد با زن و برداشت از جنس زن را ترویج میکنند.

ممکن است اینطور باشد؛ اما صهیونیستها به وجود آورنده ی آن نیستند.

🔻 صهیونیستها به اصطلاح استفاده کننده و بهره برداری کننده از این روحیه و این فرهنگ به حساب می آیند.

✔️این فرهنگ از آن اروپاست .

🔻ما وقتی به تاریخ اروپا نگاه میکنیم و هر چه عقب میرویم این فرهنگ در کتابهای تاریخ اروپا، به خصوص در کتابهای هنری و رمانهای مربوط به وضع مغرب زمین، کاملاً برجسته است.

🔻برخورد آنها با زن برخورد ویژه ای است.برخوردی است که اسلام آن را رد میکند.

بر مبنای این فرهنگ ،غلط جنس مرد اجازه پیدا میکند که از جنس زن به هر شکلی التذاذ ببرد. اصلاً هدف این است.

🔷این از فرهنگ روم قدیم و امپراطوری روم به شکلهای مختلف از آن وقت وجود دارد .

 

روز پنجم 📚

◾️جلوه گری زن؛ تجلیل یا تحقیر

✅دنیای فاسد غرب خواستند زن را شخصیت زن را در روشهای غلط و انحرافی که همراه با تحقیر جنس زن است، به زور به ذهن دنیا فرو کنند.

✅زن برای اینکه شخصیت خودش را نشان بدهد بایستی برای مردان چشم نواز باشد.
این شد شخصیت برای یک زن؟!

بایستی حجاب و عفاف را کنار بگذارد جلوه گری کند تا مردها خوششان بیاید.
❓این تعظیم زن است یا تحقیر زن؟

غرب مست دیوانه ی از همه جا بیخبر، تحت تأثیر دستهای صهیونیستی این را بعنوان این تجلیل از زن علم کرد؛ یک عده هم باور کردند.

عظمت زن به این نیست که بتواند چشم مردها را، هوس هوسرانان را به خودش جلب کند؛ این افتخاری برای یک زن نیست؛ این تجلیل زن نیست؛ این تحقیر زن است.

◾️تشویق به آرایش و تبرج در مقابل مرد؛ نشانه ی مردسالاری غربی

🔻 یکی از نشانه های مردسالاری غربیها همین است که زن را برای مرد میخواهند؛ لذا میگویند زن آرایش کند تا مرد التذاذ ببرد!

✅این مرد سالاری است. این آزادی زن نیست.

🔻این در حقیقت آزادی مرد است. میخواهند مرد آزاد باشد، حتی برای التذاذ بصری، لذا زن را به کشف حجاب و آرایش و تبرج در مقابل مرد تشویق میکنند.

🔻 البته این خودخواهی را بسیاری از مردان در جوامعی که از دین خدا بهره مند نبودند از دورانهای قدیم هم داشتند.امروز هم دارند، غربیها هم مظهر اعلای این بودند.

 

روز ششم 📚

◾️شوهر مالک مال و جان زن

🔻 در فرهنگ اروپایی وقتی همه موجودی و املاک خود ازدواج میکرد و به خانه ی شوهر میرفت، نه فقط جسم او در اختیار شوهر قرار میگرفت بلکه تمام اموال و املاک و داراییهای او هم که از پدر و خانواده به او رسیده بود متعلق به شوهر میشد.

🔻این چیزی است که غربیها نمیتوانند آن را انکار بکنند؛ این در فرهنگ غربی بوده در فرهنگ غربی زن وقتی به خانه ی شوهر میرفت شوهر در واقع اختیار جان او را هم داشت.

🔻 لذا شما در داستانهای غربی و در اشعار اروپایی بسیار میبیند که شوهر بخاطر یک اختلاف ،اخلاقی همسر خود را میکشد و کسی هم را ملامت نمیکند دختر در خانه پدر،حق هیچگونه گزینشی را نداشت.

◾️تغییر نام به نام شوهر ریشه در بی اعتنایی به شخصیت زن

✔️در میان کشورهای اروپایی زن حق تصرف در مال خود را نداشت زنی که ازدواج کرده بود بطور طبیعی اختیار اموالش دست شوهرش بود.
✔️ این هم که معمول شده است میبینید وقتی زن ازدواج میکند، اسمش عوض میشود.

✔️ – اسم زن نام زن هویت زن كأنه عوض شد؛ نام فامیلی شوهر بطور طبیعی روی او می آید.

✔️این رسم ما نیست؛ این رسم آنهاست.

این همان در سایه نگه داشتن و بی اعتنایی کردن و ناچیز شمردن زن است.

✔️آنها برای اینکه زن بتواند در معلومات در اکتشافات، در مسائل زندگی و حتی محیط خانواده، دارای شخصیت و هویتی باشد، چندان سینه چاک نمیکنه آزادی مورد نظر آنها اساسش آن است که عرض شد.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up